Zwembad De Wauwer blijft gesloten tot 17 oktober

Zwembad De Wauwer blijft nog tot 17 oktober gesloten voor noodzakelijke verbouwings- en onderhoudswerken. Eerst was 1 oktober vooropgesteld. Er gebeuren werken aan de badkuip, het plafond en de inkomhal. Het gebouw wordt ook toegankelijker voor personen met een beperkte mobiliteit.

Na de laatste renovatiewerken in 2009 is Zwembad de Wauwer opnieuw toe aan een grondige renovatie en modernisering om het comfort van onze zwemmers te verhogen. Daarom sloot het zwembad op 1 augustus tijdelijk de deuren voor noodzakelijke verbouwingswerken.

Er komt een toilet voor personen met een handicap en een kindertoilet. Er wordt een nieuwe luchtgroep geĂŻnstalleerd en de verlaagde plafonds in de gangen en de kleedkamers worden vervangen. Tegelijkertijd zal de badkuip leeggemaakt worden en zullen de nodige herstellingen aan de voegen gebeuren. Het gemeentebestuur investeert 200.000 euro voor deze noodzakelijke werken.

Omdat de werken vertraging opgelopen hebben, kan het zwembad nog niet op 1 oktober heropenen, zoals eerder gemeld. Verwacht wordt dat er vanaf 17 oktober terug volop gezwommen kan worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise