Vermeende ontvoeringspoging zorgt voor ophef

Er is deze week even ophef ontstaan nadat een meisje van 16 uit Londerzeel met haar moeder aangifte deed bij de politie wegens poging tot ontvoering.

Ze werd zondagochtend om 8.20 uur aangesproken door een man aan de bushalte De Vlieten in de Veilingstraat in Wolvertem. De veertiger zou aangedrongen hebben dat het meisje – dat in paniek was – bij hem in de auto zou stappen. Op dat moment kwam echter de bus aan en kon ze opstappen. De nummerplaat van de man kon genoteerd worden en werd snel opgepakt. “De man is vrijgelaten bij gebrek aan bewijs”, laat het Parket Halle-Vilvoorde weten. “Op camerabeelden was niets verkeerd te zien. De man zelf verklaarde geen slechte bedoelingen gehad te hebben. Het parket oordeelt dan ook dat de betrokkene niets verkeerd deed en de situatie mogelijk erger werd ingeschat dan ze was.”

Foto: Google Maps

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise