Defibrillator beschikbaar aan zwembad ‘De Wauwer’

Het gemeentelijk zwembad ‘De Wauwer’ in Meise is vanaf nu uitgerust met een Automatische Externe Defibrillator (AED). Dit toestel bevindt zich aan de zijgevel van de ingang.

AED is een toestel dat gebruikt wordt om de eerste zorgen toe te dienen aan iemand die bewusteloos is door hartritmestoornissen. De defibrillatoren zijn uitgerust met de laatste technische snufjes, zodat de redders uitgebreide gesproken commando’s kunnen activeren die hen helpen doorheen het reanimatieproces.

De AED is 24 uur per dag te gebruiken, dus ook op de dagen dat het zwembad gesloten is. De overige locaties waar je in de gemeente een AED-toestel kan terugvinden zijn: Sportschuur Wolvertem, De Muze (Ann Christy plein), de Zaal (J. Hammeneckerstraat 57 Westrode), Apotheek De Boeck-Houman (Gemeenteplein Wolvertem), ingang OCMW Meise, KFC Meise (De Nekker) en in het Neromhof.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise