Kies mee locatie voor volgende hondenlosloopweides

Wegens het grote succes van de eerste hondenlosloopweide aan de Neromstraat is de vraag naar een nieuwe enorm toegenomen. Inwoners krijgen de kans om mee te beslissen over de volgende locatie van een hondenlosloopweide.

Op het openbaar domein moeten honden aan de leiband en niet iedereen heeft een tuin om zijn trouwe viervoeter te laten uitdraven. Wist je dat één op vier huishoudens in Vlaanderen een viervoeter heeft?

Daarom heeft het gemeentebestuur besloten om meerdere locaties in te richten als hondenlosloopweide. Uiteraard geldt op de volgende hondenlosloopweide ook het algemeen toegepast reglement en heerst er de verantwoordelijkheid van de begeleider over zijn hond. Volgende percelen binnen de gemeente komen hiervoor in aanmerking: August Van Doorslaerlaan, Borreweide-Neerveld, Jan Krokaertstraat en Klepperstraat.

Deel je keuze of andere suggesties via het online formulier. Op basis van het eindresultaat wordt een voorstel op het college ingediend en komt er een nieuwe ingerichte hondenlosloopzone in Meise.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise