Opnieuw mondmaskerplicht aan de schoolpoort

Aan de schoolpoorten van Meise is er na de herfstvakantie, dus vanaf maandag 8 november, opnieuw een mondmaskerplicht van kracht voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Het dragen van een mondmasker speelt een belangrijke rol om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan en voor de bescherming van onze gezondheid. Als gevolg van de hoge besmettingsgraad in scholen en het herinvoeren van de mondmaskers in de publieke ruimte, wordt een mondmasker ook verplicht aan de schoolpoort. De verplichting geldt tijdens het breng- en haalmoment van schoolkinderen vanaf 30 minuten voor de schooltijd tot en met 30 minuten na de schooltijd en in een perimeter van 50 meter voor elke tijdelijke en/of permanente toegang van de scholen in Meise.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise