Gemeentelijke basisschool Rode krijgt nieuw dak

Het zinken dak van de gemeentelijke basisschool Rode vertoont al jaren lekken op verschillende plaatsen en is dus aan vervanging toe. De opdracht is nu toegekend en de werken kunnen ingepland worden.

In het meerjarenplan 2020-2025 is er krediet voorzien om te werken aan de optimalisatie van de schoolinfrastructuur. Dit project komt hierbij als eerste aan bod. De opdracht ‘Vervangen zinken dak en lichtstraten GBS Sint-Brixius-Rode’ werd toegewezen aan G&G Architecten uit 1850 Grimbergen. De herstellingswerken worden geraamd op 587.039,20 euro. “We hopen dat de werken kunnen starten begin januari zodat de leerlingen zo snel mogelijk comfortabel naar school kunnen”, zegt schepen van Onderwijs Jorn Lathouwers (LB+).

Foto: Google Maps

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise