Klaar voor het nieuwe cultuurseizoen: foyer van GC de Muze opgefrist

Dit jaar bestaat de Muze 20 jaar en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. De foyer van de Muze van Meise kreeg tijdens de corona-lockdown en afgelopen zomer een trendy make-over. In samenwerking met een interieurvormgeefster werd er gekozen voor een nieuwe look anno 2021.

De stoelen en tafels werden vervangen en er kwam een gezellig loungehoekje bij. Zowel de mooie gewelfde plafonds, de muren, bar en vestiaire kregen een aangepast kleurtje. Er werd gekozen voor een moderne, gezellige uitstraling met zachte aardetonen en enkele groenaccenten.

Gerda Van den Brande, burgemeester en schepen van Cultuur: “Deze make-over is er gekomen dankzij de inzet van de beheer- en adviesraad en het team van de Muze van Meise. Niet alleen werd er mee nagedacht over het nieuwe concept, maar de technici staken ook de handen uit de mouwen om alle schilderwerken tot een goed einde te brengen. Het resultaat mag gezien worden.”

Inwoners zijn welkom om zelf een kijkje te nemen en eens van een drankje te genieten in de nieuwe, warme ontmoetingsplaats die Meise rijk is en natuurlijk om samen het nieuwe seizoen af te trappen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise