Fietsbieb elke laatste zaterdag van de maand open

De Fietsbieb Meise, waar je terecht kan voor het uitlenen van kinderfietsen, is elke laatste zaterdag van de maand open van 14 tot 16 uur. Omwille van de coronamaatregelen maak je best wel een afspraak via meise@fietsbieb.be.

In de Fietsbieb kan je kinderfietsen uitlenen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Alle fietsen zijn in orde gezet door de Fietsbieb-vrijwilligers. Er is een ruime voorraad waaruit gekozen kan worden, ook voor de allerkleinste beginnende trappers. Je betaalt 20 euro lidmaatschap per jaar, en 20 euro waarborg per fiets.

Het reilen en zeilen van de Fietsbieb Meise, kan je makkelijk volgen via hun Facebookpagina. Wie nog een kinderfiets heeft die niet gebruikt wordt, kan hem schenken aan Fietsbieb Meise. Hij krijgt er een tweede leven!

Contact: meise@fietsbieb.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!