Geen seniorenfeest maar wel speciale radio-uitzending

Geen groots seniorenfeest op 5 mei in de sporthal van Meise. Maar toch worden de senioren tijdens de week van 3 mei extra in de kijker gezet. Samen met radio Moetoen wordt een radio-uitzending speciaal voor alle 60+ers uit de gemeente georganiseerd.

Tussen 13 en 16 uur kan je afstemmen op105.7 FM of je kan meeluisteren via de livestream: https://sites.google.com/view/radiomoetoen/ In een drie uur durend programma hoor je de favoriete hits van de senioren uit Meise, afgewisseld door fijne interviews met mensen uit de gemeente. Wil je graag jouw favoriete nummer op de radio horen op 5 mei? Geef dan voor 16 april je verzoekje door via het online formulier of via vrijetijd@meise.be. De leukste nummers worden geselecteerd voor het programma.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise