Ingrijpende werken op Hoogstraat op til

Op 7 april starten De Watergroep en Fluvius ingrijpende werken in de Hoogstraat in Wolvertem. Die zullen in fasen duren tot 18 juni.

De eerste fase loopt tot en met 23 april. De Hoogstraat, tussen de Karel Baudewijnslaan en de Wilgenlaan zal worden afgesloten voor alle verkeer. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien. Tot 30 april wordt gewerkt tussen Wilgenlaan en Driesstraat. Doorgaand verkeer zal mogelijk zijn via een regeling met verkeerslichten. Vervolgens zal de Hoogstraat tot en met 21 mei tussen de Godshuisstraat en de Karel Baudewijnslaan afgesloten worden voor alle verkeer. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien. Tenslotte komt het gedeelte tussen de Smisstraat en de Godshuisstraat aan de beurt. Er wordt plaatselijk een omleiding voorzien. Hou rekening met vertragingen en mogelijke drukte in de omgeving van de werfzone.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise