Jo Van Den Brande stapt uit politiek

Jo Van Den Brande (LB+) verlaat de politiek en geeft in de gemeenteraad de fakkel door aan Sonia Lathouwers.

Van Den Brande startte zijn politieke carrière in 2000 en zetelde tot op heden als gemeenteraadslid. “Een echte liberaal die zijn vrienden en kiezers een warm hart toedraagt”, klinkt het bij LB+. Hij kan door zijn succesvolle professionele bezigheden niet meer de nodige tijd vrijmaken voor zijn politieke taken. “Als ik iets doe is het altijd met 100% overgave en dit is mede na de opening van een bijkomende zaak voor mijn politieke functie niet meer mogelijk” zegt Jo. “Dan laat ik liever de taak aan iemand anders, ik blijf echter nog lid van LB+ en zal hun nog steeds ondersteunen. Zo zal ik bijvoorbeeld nog steeds mijn schouders zetten onder bepaalde activiteiten waaronder het eetfestijn.” Jo geeft de fakkel over aan Sonia Lathouwers die haar strepen al verdiend heeft in de OCMW-raad tijdens de vorige legislatuur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise