Verdeling mondmaskers en filters volop aan de gang

Er werden vorige week 4.000 mondmaskers en 8.500 filters verdeeld bij de inwoners. Dit is een grote logistieke oefening waar het gemeentepersoneel én heel wat vrijwilligers zich met man en macht voor inzetten.

De verdeling van de mondmaskers gebeurt in volgorde van aanvraag. Wie voor 15 mei een mondmasker aanvroeg, kreeg dit deze week in de brievenbus. Dit waren 4.000 mondmaskers. De mondmaskers die tussen 15 mei en 19 mei werden aangevraagd (800 exemplaren), liggen klaar voor verzending en zullen in de loop van deze week in de brievenbus bezorgd worden.

Het gemeentepersoneel verwerkt alle aanvragen, maakt de pakketten klaar en regelt de bedeling per regio. Heel wat vrijwilligers zijn op pad om alle pakketten zo snel mogelijk te bezorgen.

Wie een mondmasker wenst, kan nog tot 15 juni een exemplaar aanvragen via meise.be. Hulp nodig? Bel tijdens de kantooruren naar 02 892 20 00. Ook wie te weinig exemplaren kreeg kan op dit nummer terecht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise