Eerste Buurtinformatienetwerk gelanceerd

 

In Meise is het eerste Buurtinformatienetwerk (BIN) van start gegaan. Een BIN is een structureel netwerk van inwoners die in samenwerking met de politie informatie doorgeven teneinde diefstal en overlast aan te pakken. Het BIN-Mankevos omvat het gebied van de Mankevosstraat, Landbeekstraat, Kleine Wouwer, Kraaienbroeklaan, J. Callaertslaan, Zerlegem, Amanstraat, Buitenberg, Hof van Spanjestraat en een stuk van de Sint Elooiweg. “Inwoners van deze straten kunnen via e-mail contact opnemen indien ze willen deelnemen”, zegt Roel Anciaux, inwoner van de Mankevosstraat en initiatiefnemer van het BIN. Omdat hij ook heel wat vragen kreeg van andere inwoners die ook een BIN willen oprichten zal Anciaux een infovergadering organiseren op woensdag 10 oktober. Iedereen die praktisch advies wil is welkom vanaf 20 uur in ‘t Moment in Meise. Meer info: roel.anciaux@gmail.com.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise