Gemeente investeert in vijftien infoborden

 

Meise begint het nieuwe jaar in stijl. Voortaan heten vijftien nieuwe infoborden inwoners en bezoekers op een warme manier welkom. De infoborden vervangen de oude borden die her en der nog stonden.

Oplettende passanten hebben het misschien al opgemerkt. Boven de infoborden met nieuws van verenigingen pronkt voortaan telkens een nieuw bord van de gemeente Meise. De boodschap luidt ‘Welkom in Meise, meer dan gewoon’. “Zo wil de gemeente inwoners en bezoekers een warm welkom geven en snel de basisinformatie meegeven”, zegt schepen van Communicatie Sonja Becq (CD&V).

Het beeld werd aangeleverd door hobbyfotograaf Eric Dierickx. “Hij legde natuurgebied Beemden op de gevoelige plaat vast. Zo krijgt iedereen meteen een stukje prachtige natuur te zien.”

De aluminium borden zijn weerbestendig. “Ze zijn niet bedrukt, maar bestickerd. Zo kan de basis in aluminium jaren meegaan en hergebruikt worden. Een duurzame keuze, tot grote vreugde van de dienst Leefmilieu.”

De infoborden maken deel uit van het project ‘nieuwe huistijl’. Een tweetal jaar geleden kreeg de gemeente een nieuw logo en bijhorende baseline. Sindsdien verscheen het logo op de gemeentelijke briefwisseling, de vernieuwde infokrant en de nieuwe website. Ook de kledij van de poetsdames en werkmannen werd bedrukt met het logo. Het wagenpark is als volgende aan de beurt.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise