Vrijwilligers maken pakketten voor minderbedeelden

Een twintigtal vrijwilligers van de Rotary Club Meise-Bouchout heeft zaterdagvoormiddag 110 kerstpakketten voor minderbedeelden gemaakt. Die werden later die dag overhandigd aan vijf OCMW’s, die ze op hun beurt uitdelen.

Al verschillende jaren maakt de Rotary Club Meise-Bouchout kerstpakketten voor minderbedeelden uit Grimbergen, Meise, Kapelle-op-den-Bos, Merchtem en Wemmel. “Dankzij de hulp van sponsors kunnen we die pakketten goed vullen”, zegt Guy Van Goidsenhoven. “Dit jaar zitten er onder meer chocolade, koffie, koekjes, choco en spaghettisaus in. Zo willen we de minderbedeelden uit de vijf gemeenten een leuke kerst bezorgen.” De pakketten die zaterdagochtend gevuld werden, gingen diezelfde dag nog naar de OCMW’s. “Zij zullen ze op hun beurt aan de mensen bedelen”, aldus nog Guy Van Goidsenhoven. “Jaarlijks krijgen we bedankingskaartjes, wat ons veel deugd doet.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise