Lopen door Plantentuin voor gorilla's

De derde editie van de ‘Plantentuinjogging Meise’ komt eraan op zondag 15 mei. De opbrengst gaat het Nationale Park van Virunga (Congo) waar de gorilla’s in het wild nog beschermd worden en de vzw Levedale, een woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een mentale beperking.

Start en aankomst van deze unieke jogging doorheen de Plantentuin van Meise zijn voorzien aan de sporthal van Meise. De start voor de 7,2 km wordt om 13 uur gegeven en de 13,6 km om 14.30 uur.

Het heuvelachtig parcours gaat voor 90 procent door de Plantentuin. Van alle deelnemers worden de tijden elektronisch opgenomen. Alle deelnemers ontvangen bovendien een unieke halsmedaille en een consumptie van het gemeentebestuur. Als je ingeschreven bent voor 1 mei ontvangt men gratis een loopshirt en een rijsttaartje.

Inschrijvingen kunnen ter plaatse gebeuren vanaf 11 uur indien de kaap van 700 nog niet werd bereikt. Ook online inschrijven kan via www.meelopersmeise.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise