Stationsstraat Meise maandag afgesloten

De Stationsstraat in Wolvertem – een belangrijke verbindingsweg – blijft maandag een groot deel van de dag afgesloten. Er worden ter hoogte van het oude tramstation namelijk twee bomen geveld die een risico vormen voor de omgeving. Mogelijk valt er verkeershinder te verwachten.

“Vanaf 9 uur tot vermoedelijk 16 uur zal de weg afgesloten zijn voor het autoverkeer” zegt schepen van mobiliteit Jonathan De Valck (N-VA). “De handelaars in de straat blijven wel te voet bereikbaar Het verkeer wordt omgeleid via de Driesstraat en de Hoogstraat. Er wordt aangeraden om de grote ringweg (via de verbindingsweg) te gebruiken. De politie gaat bijkomend toezicht houden. Daarnaast is er ook een parkeerverbod van kracht in de Stationsstraat.”

De bomen – twee berken – worden in stukken naar beneden gehaald met behulp van een hoogtewerker. Er komen nadien nieuwe, jonge bomen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise