Inbraak in gemeentelijke loods van Meise

Dieven hebben ingebroken in de gemeentelijke loods in de Veilinglaan. De inbrekers gingen aan de haal met een bestelwagen van de gemeente met daarin voor zo’n 10.000 euro aan materiaal.

De inbrekers raakten de loods, die tegenover het voetbalveld van SC Wolvertem ligt, waarschijnlijk binnen via de zijdeur van de voormalige witloofveiling.

“Slijpschijven, boormachines, alle dure stukken hebben ze in de bestelwagen geladen”, zucht bevoegd schepen Paul Van Doorslaer (N-VA). “Alles samen zo’n 10.000 euro aan materiaal. We zijn volop bezig met aansluitingswerken in Meise, dus we zullen dat materiaal moeten huren zodat onze arbeiders verder kunnen werken. Ik heb er vertrouwen in dat we de auto zelf wel terug zullen vinden. Daar staat in grote letters ‘gemeente Meise’ op.”

Het is niet de eerste keer dat dieven en vandalen Meise teisteren. “Onze bushokjes werden vernield en auto’s werden bekrast. Nooit is er iemand opgepakt. Elke keer loopt het met een sisser af. Dat is frustrerend. Hopelijk kunnen deze inbrekers wél gevat worden”, besluit Van Doorslaer.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise