Opnieuw inbraak in Fusieschool

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in de Fusieschool in Wolvertem. Dat is volgens directeur Willy Van Stichel al de vierde keer op zowat twee jaar tijd.

“Ze zijn in de school binnengedrongen via een brandladder op het eerste verdiep”, legt Van Stichel uit. “Daar hebben ze een raam geforceerd en zijn ze in een klas binnengeraakt. Vervolgens hebben ze verschillende sloten uitgebroken van binnendeuren. Ook in mijn bureau zijn ze geweest. De buit is echter zeer beperkt.”

“Ze hebben kasten overhoop gegooid en geprobeerd om een beamer uit het plafond te halen maar daar zijn ze niet in geslaagd. Wij hebben hier op school ook niks van geld, laptops of iPads. Ik zal nog eens aandringen bij het gemeentebestuur voor camerabewaking en een deftig alarm.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise