Sluikstort met 70 huisvuilzakken in Meise

In de Kerkhofstraat in Meise, op de grens met Londerzeel, is opnieuw een groot sluikstort achtergelaten. Het gaat om zeker een 60 à 70-tal zwarte huisvuilzakken die bovendien ook nog eens enorme stank produceren.

Bij een onbewoonbaar huis wordt gewoon alles over een muurtje gekieperd, zo blijkt. De afgelegen plek vlakbij de A12 is al een tijdje berucht omwille van de vele sluikstorten.

Nog niet zo lang geleden hadden vrijwilligers nog heel de omgeving nog opgekuisd tijdens een grootscheepse zwerfvuilactie.

Meise wil al langer mobiele camera’s inzetten om sluikstorters in de toekomst op heterdaad te kunnen betrappen. Zowel afvalintercommunale Incovo als de politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) zijn alvast voorstander.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise