De Smedt volgt Van Dam op in gemeenteraad

Tijdens de jongste gemeenteraadszitting legde het nieuwe Open Vld-gemeenteraadslid, René De Smedt, de eed af in opvolging van Nancy Van Dam.

“Van Dam was in Meise-dorp vooral gekend door haar krantenwinkel op de hoek van de Boechtstraat waardoor ze steeds goed wist wat er bij de mensen leefde”, legt Open Vld-bestuurslid Lucianus Van Rompaey uit. “Vanuit deze achtergrond heeft zij gedurende 8 jaar de belangen van de burgers in de gemeenteraad verdedigd. Door een nieuwe wending in haar leven gaat ze Meise verlaten waardoor ze niet langer als gemeenteraadslid kan zetelen.”

René De Smedt wordt dus haar opvolger. “Hij is vooral gekend als de man waar de bewoners terecht kunnen voor grondwerken, afbraakwerken en grondstoffen. Door al deze activiteiten staat René eveneens zeer kort bij de mensen en komt hij op veel plaatsen. Vanuit deze ervaring zal hij zich als gemeenteraadslid zeker goed kunnen profileren”, aldus nog Van Rompaey. 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise