200 mensen houden fakkeltocht voor chiro

Meer dan 200 mensen namen deel aan de fakkeltocht die Build a Wall vzw en Chiro Eversheim hebben georganiseerd. Samen met de Kerstmarkt, die voor de derde maal werd georganiseerd zamelden de chiroleden zo’n 1.000 euro in. Dat bedrag zal opzij gezet worden voor de financiering van 2 panden op de Lindesite tot Chirolokalen. “De massale opkomst was hartverwarmend”, zegt Maarten Depuydt van de Chiro. “In totaal hebben we op de Kerstmarkt 400 pannenkoeken, 200 hamburgers, 30 liter chocomelk, 20 liter jenever, 25 liter gluhwein en 10 liter soep verkocht.” De volgende activiteit om verder fondsen in te zamelen is de 3de editie van Build a Ball dat plaatsvindt op zaterdag 7 maart in de Ceciliazaal te Wolvertem.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise