Na-Tourcriterium Wolvertem haalt gele trui Nibali

Zaterdag 2 augustus vindt de 10de editie plaats van het Na-Tour Criterium Wolvertem. Aangezien het Na-Tour Criterium volgend jaar naar Mechelen verhuist wil de organisatie er voor de laatste keer een groot wielerfeest van maken. Voor de eerste maal zal dan ook de winnaar van de Tour de France deelnemen aan het na-Tourcriterium in Wolvertem.

Gele trui Vincenzo Nibali zal het opnemen tegen onder andere TdF ritwinaar Trentin, Jurgen Roelandts en Belgisch Kampioen Debusschere. Momenteel lopen nog de onderhandelingen om ook Wereldkampioen Rui Costa naar Wolvertem te halen.

Benieuwd wie zich dit jaar op het mooie palmares mag bijvoegen, in navolging van Marcel Kittel (2013), Haimar Zubeldia (2012), Mark Cavendish (2011), Alessandro Petacchi (2010), Heinrich Haussler (2009), Gert Steegmans (2008), Tom Boonen (2007), Axel Merckx (2006) en Ivan Basso (2005).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise