‘The New Bistro’ opent deuren in Meise

Met ‘The New Bistro’ heeft zopas een gloednieuwe horecazaak  de deuren geopend in de Neromstraat 177. Sofie Vandersypen (36), geboren en getogen in Meise, is de nieuwe uitbaatster. ‘Het wordt een brasserie met traditioneel Franse keuken maar mensen kunnen hier ook gewoon een glaasje komen drinken’, zegt ze. 

In het pand was voordien ook al een horecazaak gevestigd. ‘Die ging 2,5 jaar geleden dicht maar ik heb wel de naam gehouden’, legt Vandersypen uit. Zij kan al bogen op de nodige ervaring. ‘Mijn moeder heeft 40 jaar lang het bekende restaurant Auberge Napoleon in Meise uitgebaat. Ik heb daar zelf ook 15 jaar gewerkt.’

Maar nu heeft ze dus zelf haar eigen zaak. ‘Mijn droom wordt daarmee werkelijkheid. Alles is opgefrist, zowel vanbinnen en buiten heb ik alles volledig opnieuw geschilderd.

Ook in de verwilderde tuin heb ik heel wat werk gehad. We hebben hier alleszins heel wat troeven met een grote parking, een zonovergoten terras en een mooi zicht op de velden. Er is ook een zaal waar communiefeesten kunnen gehouden worden en een veranda.’

De zaak is doorlopend geopend vanaf 12 uur. Op maandag en dinsdag blijft ‘The New Bistro dicht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise