Afterwork event rond WK-match Rode Duivels

Meisenaren Bram De Ridder en Birgen Wijns organiseren op vrijdag 11 oktober een groot afterwork event rond de belangrijke WK-interland van de Rode Duivels tegen Kroatië. “Iedereen kan gratis naar de match komen kijken in een grote verwarmde tent die rechtover de kerk wordt opgetrokken”, legt Bram uit. “We voorzien een groot ledscherm van vier meter op drie meter.”

Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom om de Rode Duivels naar de overwinning te schreeuwen. De wedstrijd zelf vangt aan om 18 uur. “Verschillende dranken waaronder uiteraard bier en worden aangeboden aan democratische prijzen. Er is zelfs een aparte champagnebar. Ook aan de hongerige medemens wordt gedacht. Voor en na de wedstrijd zal DJ Bender voor sfeervolle muziek zorgen.”

De opbrengst wordt geschonken aan de chiro van Meise. Zij zullen de opbrengst besteden aan nieuw kampmateriaal en extra faciliteiten.

Bedoeling van de twee Meisenaren is om het event te herhalen tijdens alle matchen van de Rode Duivels op het WK. Bram De Ridder is zaakvoerder van het vastgoedkantoor ColorCasa in Meise. Birgen Wijns staat aan het hoofd van de firma Brightboard in Nieuwenrode.

Geïnteresseerde sponsors die een steentje willen bijdragen mogen steeds contact opnemen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise