Middenschool Liedekerke loopt dubbele marathon voor autisme

De Middenschool van Liedekerke grijpt de jaarlijkse scholenveldloop in Liedekerke, komende dinsdag in het sportdomein Heuvelkouter, aan om een dubbele marathon te lopen voor het goede doel.

75 leerlingen van het 1ste en 2de secundair lopen samen 84 km rond het voetbalplein. Elke leerling laat zich per ronde sponsoren.

De opbrengst gaat naar Novares (http://novares.be/), een onlangs opgerichte vzw van twee ondernemende koppels: Geert De Mulder en Erika Jacobs (Wijnhuis Oinos) en Stefaan Gryson en Ingeborg Vanrumbeke (Moxy/Fjèr). Novares steunt dit jaar een project voor kinderen met autisme.

De schoolloop heeft plaats op dinsdag 24 september om 14 uur op het voetbalplein Heuvelkouter in Liedekerke. Iedereen die de kinderen wil aanmoedigen en sponsoren laat een berichtje achter bij Kristof De Neef, leerkracht LO van de Middenschool.