Jef Neve stelt twee nieuwe boeken voor

Op 4 maart ontvangt de Academie Peter Benoit hoog bezoek. Niemand minder dan pianist Jef Neve zal dan langskomen in Lennik. Niet alleen om een concert te geven, ook voor een boekvoorstelling. Neve stelt er meteen twee nieuwe boeken voor. Uiteraard is muziek ook daarin de rode draad. ‘Reflections in Black’ en ‘Reflections in White’, dat zijn de nieuwe boeken van Jef Neve, die je vooral kent als pianist. Het is een duidelijke verwijzing naar zijn favoriete instrument. Hij komt beide boeken voorstellen in de Academie van Lennik. Neve schreef in 2019 trouwens ook al drie pianoboeken. ‘Start’, ‘2′ en ‘Play’ waren toen ook al sterk met elkaar verweven.

Het wordt een boekvoorstelling over pianomuziek, en dus zal de componist zelf ook spelen. “Het kan alleen maar inspirerend zijn voor al dat piano-talent”, vinden ze bij de Academie. Jef Neve komt er langs op zaterdag 4 maart om 10.30 uur. De toegang tot de boekvoorstelling is volledig gratis.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws