Keuze maken voor secundair op scholenmarkt

Ook dit jaar organiseert de onderwijsdienst van de gemeente Grimbergen een scholenmarkt. Deze jaarlijks georganiseerde infobeurs heeft als doel kinderen en hun ouders kennis te laten maken met het aanbod van secundaire scholen in de regio.

Secundaire scholen uit de regio stellen zich dan graag voor aan de toekomstige leerling en hun ouder(s). De Scholenmarkt vindt plaats op woensdag 17 januari 2024 van 15 tot 19 uur in de gemeentelijke feestzaal Den Douwe, de vroegere site van Douwe Egberts aan de Antwerpselaan 1 in Strombeek-Bever.

Leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar zijn er samen met hun ouders welkom. Tijdens de scholenmarkt zal er gelegenheid zijn om uitgebreid te netwerken. Er zijn maar liefst 22 middelbare scholen uit de ruime omgeving van Grimbergen met een infostand aanwezig. Inschrijven voor de scholenmarkt is niet nodig en deelname is gratis.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise