Gemeentebestuur trakteert ondernemers op inspirerend netwerkmoment

Grimbergen verwelkomde zopas zijn ondernemers in Hotel-Restaurant Abbey voor nieuwe editie van de Bedrijvenavond.

Met de Bedrijvenavond wil het gemeentebestuur een brug slaan tussen enerzijds de lokale ondernemers en bedrijven onderling en anderzijds het gemeentebestuur en zijn administratie.

“Met verschillende gekende initiatieven, zoals het centraal aanspreekpunt voor de ondernemers, Goesting in Lentemarkt, de Bedrijvenavond, de eindejaarsactie, de nieuwsbrief lokale economie,… willen we blijvend inzetten op een positieve en constructieve samenwerking met onze ondernemers in een kader van wederzijds begrip”, aldus schepen van Lokale Economie Chantal Lauwers (Vernieuwing).”

Ook dit jaar kon er met 90 aanwezigen gesproken worden van een succesvolle editie van de Bedrijvenavond. De avond was op een mum van tijd volgeboekt.

Gastlocatie van het netwerkmoment was Hotel-Restaurant Abbey, alwaar de Grimbergse ondernemer getrakteerd werd op een humoristische, inspirerende vitaminekuur voor de ondernemende geest. Er werd afgesloten met een receptie aangeboden door het gemeentebestuur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise