Vrachtwagen rijdt in op bus De Lijn: drie passagiers en chauffeur gewond

Bij een zwaar ongeval aan het op- en afrittencomplex van de Ring in Grimbergen zijn zaterdag verschillende gewonden gevallen. Een vrachtwagen reed er in op een bus van De Lijn.

Het ongeval gebeurde rond 13.25 uur. Een vrachtwagen die van de Ring kwam is op de Sint-Annalaan om een onbekende reden in de flank van een bus van De Lijn gereden. De impact was groot en in de bus vielen vier gewonden. De vrachtwagenchauffeur, die ook in shock verkeerde, raakte geblesseerd aan de schouder en ook drie passagiers raakten gewond. Zij werden respectievelijk naar het UZ Brussel in Jette en het AZ Jan Portaels in Vilvoorde afgevoerd. Hun toestand is niet kritiek.

De vrachtwagen werd getakeld. De bus van de Lijn kon nog op eigen kracht terug naar de stelplaats. 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise