Vernieuwing van verschillende wegen voorzien vanaf maart

Vanaf maart 2023 worden enkele wegen die in slechte staat zijn vernieuwd.

Deze locaties pakt de aannemer aan: Wilgenbaan, Dokter Hemerijckxlaan, Beverlindestraat, Beverstraat, Victor Soensstraat, Oude Mechelsestraat, Hoeveland, Dijkstraat, Steeneikstraat, Beigemsesteenweg (t.h.v. huisnummer 204 tot kruispunt Grote Heirbaan), Korenbloemstraat (kruispunt Madeliefjesstraat tot kruispunt Sleutelbloemstraat), kruispunt Beigemsesteenweg/ Meerstraat, Ijsvogellaan, Vruntestraat, Vinkenstraat (tussen Nieuwe Schapenweg en Zilvermeeuwlaan), Koolmezenstraat, Grimbergsesteenweg (huisnummer 3 – 19), Veldkantstraat (t.h.v. huisnummer 142 – 150), Hof te Beverlaan (tussen kruispunt Timmermansstraat tot huisnummer 171), Cokeriestraat (tussen kruispunt Eppegemsesteenweg en rotonde Woluwelaan), Putweg, Meerstraat (vanaf huisnummer 156 tot kruispunt Parklaan en vanaf huisnummer 66 t.e.m. huisnummer 3).

De werken in de Beigemsesteenweg en de Victor Soensstraat worden tijdens de paasvakantie ingepland om de impact zoveel mogelijk te beperken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise