Sms of e-mail bij storing watertoevoer

Voortaan krijgen klanten van De Watergroep uit Grimbergen een sms en/of e-mail wanneer er zich een storing in de watertoevoer voordoet.

Afgelopen zomer paste De Watergroep zijn systemen aan om bij ongeplande werken en storingen proactief te kunnen communiceren naar klanten en gemeenten. Tussen mei en juli 2022 werd de nieuwe dienstverlening uitgebreid getest. Met positief resultaat: zowel klanten als partners gaven aan dit soort meldingen in de toekomst nog te willen ontvangen. De automatische meldingen worden dan ook een vast onderdeel van de dienstverlening. Nu zijn ze dus ook gestart in Grimbergen.

Net zoals bij BE-Alert kan je via de klantenzone van De Watergroep jouw gsm-nummer en/of e-mailadres achterlaten. Zodra jouw gegevens gekend zijn, krijg je dus een sms en/of e-mail bij een eerstvolgend waterprobleem. In die boodschap geeft de groep mee wat er exact aan de hand is en wanneer de storing ten laatste is opgelost.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise