Kinderopvang 3Wplus organiseert tweede jobdag: “Geschikte kandidaten kunnen buiten stappen met contract”

Na een eerste, succesvolle jobdag in de Zennevallei organiseert Kinderopvang 3Wplus op woensdag 30 november een gelijkaardig initiatief voor de Noordrand, in Grimbergen. Onder meer voor het nieuwe kinderdagverblijf in het gerenoveerde Margapaviljoen in Diegem wordt nog gezocht naar kinderbegeleiders.

Vacatures in de kinderopvang raken vaak moeilijk of zelfs niet ingevuld. Ook het team Kinderopvang van 3Wplus heeft nog plekken openstaan en wil die invullen met een jobdag. Op woensdag 30 november is iedereen tussen 13 en 18 uur welkom zonder afspraak in de Charleroyhoeve in Grimbergen. “Via de jobdag in de Zennevallei hebben we een vijftal kandidaten kunnen aanwerven”, zegt Nele Macharis, teamleider Kinderopvang bij 3Wplus. “We hopen dat succes te herhalen voor de noordrand. Voor die regio hebben we een tiental openstaande vacatures.”

Zo zijn voor het nieuwe kinderdagverblijf Paviljoen in Diegem (Machelen), dat begin volgend jaar de deuren opent in het door 3Wplus volledig gerenoveerde Margapaviljoen, nog vijf medewerkers nodig. “Om de goede werking te verzekeren, zoeken we nog vier kinderbegeleiders”, zegt Macharis. “Ook in onze twee kinderdagverblijven in Strombeek-Bever kunnen we nog extra personeel gebruiken. Dat is ook het geval voor de opvang van schoolgaande kinderen in Grimbergen en Wemmel.”

Kandidaten kunnen ook tijdens de jobdag meteen hun contract ondertekenen. “Na een gesprek wordt namelijk al snel duidelijk of we de geschikte kandidaat hebben. De goesting én de ervaring om met kinderen te werken is doorslaggevend”, zegt HR-verantwoordelijke Ann Wattez. “Vanuit 3Wplus hebben we de kandidaten wel wat te bieden. We zorgen voor vormingen. Bovenop het loon geven we maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en een kilometervergoeding.”

Op de jobdag is iedereen welkom. “We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht afkomst,

geslacht, functiebeperking of leeftijd”, stelt Macharis. “Bij 3Wplus vinden we diversiteit een verrijking van onze organisatie. We streven ernaar dat ons personeelsbestand een weerspiegeling wordt van de samenleving.”

Praktisch | De jobdag vindt plaats op woensdag 30 november van 13 tot 18 uur in de Charleroyhoeve in Grimbergen (Lierbaan 20, 1850 Grimbergen). Inschrijven is niet nodig. Meer info: kinderopvang@3wplus.be, www.3wplus.be/vacatures/kinderopvang

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise