Tiende editie Humbeek Plage in aantocht

Na twee covidjaren mag er ook in Humbeek eindelijk weer gefeest worden. Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus wordt de tiende editie van Humbeek Plage georganiseerd.

Dan wordt de Westvaartdijk in Humbeek naar jaarlijkse traditie omgetoverd tot een exotisch vakantieparadijs: tonnen zand, een beachbar met zomerse cocktails en zwoele muziek zullen je een weekend lang een vakantiegevoel bezorgen, maar dan dicht bij huis. Jong en oud kan dan op de Plage terecht voor tal van activiteiten, telkens van 11 uur ‘s morgens tot 22 uur ’s avonds.

Doorlopend kan je er proeven van een mojito of een streekbiertje. Hongerige badgasten kunnen smullen van huisgemaakte tapas en snacks. De kinderen leven zich uit dankzij de kinderanimatie en springkastelen. Ook dit jaar is er een adventure run: een opblaasbaar hindernissenparcours van 60 meter dat het doorzettingsvermogen van zowel groot als klein op de proef stelt.

Traditioneel wordt er zaterdag een petanquetornooi georganiseerd en is er Lalaaland in de namiddag met een unieke show en animatie voor kinderen. ’s Avonds is er een loungeset. Zondag staat Sergio op het podium. Hij brengt zijn eigen hits, maar ook covers van André Hazes en vele ambiancemakers. Daarna volgen nog charmezanger Steve Tielens, DJ Tom & DJ Massive.

Naar jaarlijkse traditie schenkt Humbeek Plage ook dit jaar het merendeel van de opbrengst aan een goed doel. Deze keer werd gekozen om de vzw Victory For Kids uit Leest te steunen die hulpbehoevende kinderen tussen 0 en 12 jaar uit onze regio helpt. Alle info: www.humbeekplage.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise