Rampenfonds geeft tegemoetkoming voor schade door zware regenval

De Vlaamse Regering heeft eind 2021 besloten dat de overvloedige regenval van 14 tot en met 16 juli 2021 in Grimbergen beschouwd wordt als een ramp. Dit betekent dat de vele inwoners van Grimbergen die toen schade hebben geleden naar aanleiding van de hevige regenval, een aanvraag tot tegemoetkoming kunnen indienen bij het Vlaams Rampenfonds.

“Zij kunnen nu tot 31 maart een aanvraag tot tegemoetkoming indienen bij het Vlaams Rampenfonds”, zegt burgemeester Chris Selleslagh (Open VLD). “Dit doe je best via het e-loket van het Vlaams Rampenfonds. Dit is de gemakkelijkste manier om een aanvraag tot tegemoetkoming in te dienen. Bovendien ben je dan zeker dat je aanvraag tijdig, correct en volledig werd ingediend. Je kan uiteraard een schriftelijk formulier invullen wat je terugvindt op de website van het Vlaams Rampenfonds.”

Je kan de informatie terugvinden op de website van Vlaanderen (https://www.vlaanderen.be/schadevergoeding-vlaams-rampenfonds-aanvragen/wateroverlast-midden-juli-2021) en op https://www.grimbergen.be/schade-wegens-erkende-natuur-ramp

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise