Heropbouw wegdek Brusselsesteenweg op schema

Ondanks het slechte weer van de voorbije weken verloopt de heropbouw van het wegdek in de zone tussen de Brusselsesteenweg en de Keienberglaan/Beiaardlaan in het centrum van Grimbergen nog steeds volgens planning.

Vandaag, dinsdag 1 juni, werd de fundering voor de boordstenen en de greppels langs beide kanten van de Wolvertemsesteenweg aangebracht. De dag nadien zullen er heel wat betonmixers af en aan rijden voor de plaatsing van de boordstenen en greppels. Midden juli, vlak voor de start van het bouwverlof, zouden alle werken in de zone voor de handelszaken afgerond moeten zijn.

Tot donderdagochtend 3 juni zal de zone tussen het kruispunt met de Brusselsesteenweg en het kruispunt met de Beiaardlaan/Keienberglaan (de handelszone) volledig afgesloten worden voor autoverkeer, ook na de werkuren. Er zullen voor het plaatsen van de boordstenen en greppels heel wat grote machines in de werfzone staan waardoor het zowel voor klanten van de handelszaken als voor de werknemers van onze aannemer veiliger is om geen auto’s toe te laten. Omwonenden worden op de hoogte gebracht met een briefje in de bus.

Handelszaken en woningen blijven te voet wel altijd bereikbaar. Maak daarom gebruik van één van de alternatieve parkings in de directe omgeving, zoals de parking aan het Fenikshof, om je wagen te parkeren en via de afgescheiden voetgangerscorridors richting de handelszone te wandelen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise