Vernieuwing draagt steentje bij aan bouwplannen Eigen Thuis

Vorig jaar besloten de mandatarissen van de Grimbergse partij Vernieuwing om jaarlijks een deel van hun afdrachten te besteden aan een goed doel, dat op Ă©Ă©n of andere wijze verbonden is met Grimbergen. Dit jaar was het de beurt aan Eigen Thuis VZW.

Deze organisatie aan de Beukendreef biedt kwaliteitsvolle dienstverlening aan personen met een fysieke handicap, die hun leven zo zelfstandig mogelijk willen uitbouwen.

Vorig jaar vroeg Eigen Thuis een vergunning aan voor een hoogwaardig nieuwbouwproject ter vervanging van de bestaande gebouwen. Men wil voorzien in 35 permanente studio’s en vijf logeerstudio’s voor mensen met een fysieke beperking. Daarnaast worden er 20 logeerkamers voorzien voor een zorghotel, waar volwassenen tijdelijk begeleid en geholpen zullen worden na een verblijf in het ziekenhuis.

Directeur Katty Stas van Eigen Thuis mocht de bijdrage van EUR 500 coronaveilig ontvangen uit de handen van Vernieuwing-voorzitter Chantal Lauwers.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise