Roosen voorzitter arrondissementeel bestuur N-VA

Een ruime vertegenwoordiging van N-VA-leden uit het arrondissement Halle-Vilvoorde kwamen onlangs – in coronaveilige omstandigheden – samen voor de arrondissementele bestuursverkiezingen. Philip Roosen uit Grimbergen werd verkozen tot voorzitter, Erik Rennen uit Zaventem tot ondervoorzitter en Jan Verbiest uit Asse tot secretaris.

Er werden eveneens tien partijraadsleden verkozen. Aldo Van der Auwera, Bruno Stoffels, Erik Rennen, Hans Vanhaesebroeck, Jeroen Tiebout, Johan BIlliet, Kasper Daem, Lena Ghysels, Dirk Van Heymbeeck en Jonas De Boeck mogen zich in de komende drie jaren partijraadslid noemen. De arrondissementele voorzitter en secretaris, parlementsleden en gedeputeerden maken per definitie deel uit van de partijraad.

Philip Roosen is eerste schepen in Grimbergen. “We hebben opnieuw een sterk bestuur en daar ben ik heel blij mee.’, aldus Roosen. “Met het nieuwe bestuur willen we de 35 afdelingen in ons arrondissement verder ondersteunen in hun werking. De 7 faciliteitengemeenten verdienen hierbij speciale aandacht.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise