641.159 euro Vlaamse steun voor Grimbergse sport-, jeugd- en cultuurverenigingen

Vlaanderen trekt 87 miljoen euro uit voor de lokale sport-, jeugd- en cultuurverenigingen die door de coronacrisis heel wat inkomsten mislopen hebben. 641.159 euro daarvan gaat naar de Grimbergse sport-, jeugd- en cultuurverenigingen.

“We weten dat we met deze impuls niet alle kosten kunnen dekken”, zegt schepen van jeugd en sport Tom Gaudaen (Open VLD) “Maar het is in de eerste plaats een appreciatie voor de belangeloze inzet van zovele Grimbergenaren in het verenigingsleven.”

Deze extra middelen zijn voor veel van onze verenigingen de redding om te kunnen blijven voortbestaan en zo het sociale weefsel in Grimbergen mee vorm te geven”, aldus cultuurschepen Philip Roosen (N-VA).

Gaudaen en Roosen geven aan dat ze een kader zullen uittekenen met een sleutelverdeling voor de Grimbergse verenigingen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise