Carnavalsfeest in woonzorgcentrum Ter Biest

Woonzorgcentrum Ter Biest in Grimbergen organiseerde zopas ook weer een carnavalsfeest voor de bewoners en het personeel. Daarbij werd ook een Prins en Prinses Carnaval verkozen.

Anne Laure Mouligneaux, schepen van Welzijn: “Elk jaar wordt in woonzorgcentrum Ter Biest carnaval gevierd met een groot feest. Iedereen die wil, mag zich verkleden. Ook heel wat personeelsleden doen mee. Zo liep er een agente rond om de kamers te poetsen en stonden er twee nonnen in de keuken. De bewoners werden geholpen door een engel en een konijn.”

Naar jaarlijkse traditie is er ook een nieuwe Prins en Prinses Carnaval verkozen. Enkele genomineerde bewoners konden met hun kostuum paraderen. De winnaar van vorig jaar besliste mee wie het nieuwe paar werd.

Tinneke Meskens (83) werd verkozen tot nieuwe Prinses Carnaval. Patrick Debeerst, één van de klusjesmannen van Ter Biest, werd de nieuwe Prins Carnaval. “Ik had dit niet verwacht”, vertelt Tinneke. “Het is een hele eer om te zijn verkozen. Ik ben heel blij en fier.” Tinneke en Patrick mogen zich nu een jaar lang de enige, echte Prins en Prinses Carnaval van Ter Biest noemen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise