Volkskunstgroep Nele viert met folkconcert en -bal

Volkskunstgroep Nele uit Grimbergen bestaat een halve eeuw en dat wordt gevierd op zaterdag 16 november in feestzaal Eldorado. Dansend met het grote publiek, met jong en oud.

Al wie graag een danspasje komt wagen, is van harte welkom. In een uniek feestdecor en met een streepje livemuziek, word je vanaf 19 uur tijdens een initiatie klaargestoomd voor het échte werk nadien, een folkconcert en -bal met popfolkband Roots (vanaf 22 uur). Voor wie weinig of geen danservaring heeft staan deskundige instructeurs klaar om je vlot doorheen alle dansen te loodsen. Ook ervaren dansers kunnen zich komen uitleven in variaties op gekende danspassen (onder leiding van Wim Dries). Tussendoor is er tijd voor enkele populaire volksdansen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise