Ex-Mamoeters schenken opbrengst laatste fuif aan jeugd

 

De ex-Mamoeters, die met een laatste knalfuif nog eens een ode brachten aan hun geliefde jeugdhuis dat binnenkort wordt afgebroken, schenken de opbrengst van 6.298 euro aan diverse feestprojecten voor de Grimbergse jeugd. “We kozen er voor om niet één maar verschillende leuke initiatieven mogelijkheid te geven van deze pot vol winst te genieten en dat mag echt vanalles zijn”, zegt Ward Cornelissen. “We denken spontaan aan het organiseren van een optreden, het op poten zetten van een fuif, events… Enige voorwaarde is dat het initiatief een sociaal karakter heeft en dat het leven in de Grimbergse brouwerij wil brengen. Elk project zal afzonderlijk worden beoordeeld, maar het doelpubliek is bij deze duidelijk. Deze regeling zal waarschijnlijk ook opgenomen worden in het subsidiereglement van de gemeente, maar de eindbeslissing blijft in onafhankelijke Mamoet-handen.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise