Eurostadion: CD&V distantieert zich van uitspraken Grouwels

CD&V Grimbergen wenst formeel afstand te nemen van Brussels parlementslid Brigitte Grouwels die haar duidelijke steun heeft uitgesproken voor het Eurostadion-project. Het gaat nota bene om een partijgenote.
“Grouwels spreekt voor haar eigen rekening en verkondigt enkel het standpunt van de Brusselse CD&V-fractie”, reageert burgemeester Marleen Mertens in naam van de Grimbergse CD&V-afdeling. “We zijn in Grimbergen steeds transparant en duidelijk geweest naar onze burgers toe en willen staalharde garanties voor de leefbaarheid rond Parking C als het project er zou komen. We keuren deze reactie dan ook ten stelligste af.”

De gemeente Grimbergen heeft inmiddels het openbaar onderzoek opgestart zoals de procedure het voorschrijft en zal deze op 10 november afronden.

De gemeente organiseert vanavond eveneens een infovergadering in het Fenikshof in het kader van dit openbaar onderzoek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise