Driekoningenhappening op de brug

Aan de brug van Humbeek wordt vandaag en morgen de 18de editie van de Driekoningenhappening georganiseerd. Voor de kleinsten staat clown Papa Chico op het podium, terwijl dj Petidis de volwassenen aan het dansen probeert te krijgen. Een deel van de opbrengst gaat opnieuw naar de heropbouw van de chirolokalen in Humbeek. Het startschot van de achttiende editie van de Driekoningenhappening aan de brug van Humbeek wordt vanmiddag om 15 uur gegeven. Een uurtje later staat clown Papa Chico in de verwarmde feesttent. Om 20.45 uur is er het traditionele vuurwerk boven het kanaal, waarna dj Petidis de ene ambianceplaat na de andere op zijn draaitafel legt.

Zondag kan iedereen in de feesttent terecht voor kip aan het spit en pannenkoeken. Het organiserende Humbeek Sas Events maakt nu al bekend dat een deel van de opbrengst van de Driekoningenhappening ook dit jaar naar de heropbouw van de chirolokalen in Humbeek gaat. Die lokalen brandden eind 2015 af, maar onlangs werd gestart met de werken voor de nieuwbouw.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise