Grimbergen organiseert 'Digital Days' voor ondernemers

Het gemeentebestuur van Grimbergen heeft een nieuw initiatief genomen om de lokale economie te boosten. Op 11 oktober vindt speciaal voor de Grimbergse handelaars een lokale editie van de ‘Digital Days’ plaats. Dit is een volledig gratis kennismaking met online communicatie en digitale marketing voor kmo’s en zelfstandigen.

Onderzoek geeft aan dat de Belgische ondernemer steeds meer met digitale marketing bezig is, maar niet altijd weet welke online communicatie hij waarvoor moet inzetten. Een vraag waar ook handelaars in Grimbergen soms mee zitten.

“Een verdere digitalisering van de lokale ondernemers kan bijdragen tot een nog vitalere lokale handel”, zegt schepen Kevin Vleminckx (Open Vld). “Het gemeentebestuur heeft FCR Media als digitale partner van de kmo aangezocht om een lokale editie van de Digital Days te organiseren. Doel is de lokale ondernemers in laagdrempelige sessies kennis te laten maken en/of een update te geven van de opportuniteiten die de digitale snelweg biedt.”

De Local Digital Days is voor de ondernemers uit Grimbergen volledig gratis en vindt in het gemeentehuis plaats op dinsdag 11 oktober van 18.30 tot 21.00 uur, gevolgd door een receptie. Geïnteresseerde ondernemers kunnen inschrijven via www.digitaldays.be/grimbergen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise