Mila van Ghost Rockers verrast leerlingen

 

Voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool De Ankering was het een bijzondere start van het nieuwe schooljaar. Ze werden namelijk in de klas verrast door niemand minder dan tieneridool Tinne Oltmans, bekend als Mila uit de populaire televisieserie Ghost Rockers.

Ze kwam er de nieuwe ‘Indevuilbak’-campagne van de Vlaamse overheid toelichten en speciaal kaftpapier uitdelen. Daarop staan afvalresten zoals een bananenschil en een leeg drankblikje op afgebeeld, maar er is ook een duidelijke boodschap te lezen: “mijn boekentas is een stort, tot ik aan de vuilbak kom”. Daarmee wil men Vlaamse schoolgangers op een ludieke manier bewust maken van de sluikstort- en zwerfafvalproblematiek. Een kaftwedstrijdje tussen Mila en juffrouw Tessa Lissens werd door Mila gewonnen, tot hilariteit van de leerlingen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise