25ste editie 'Brocante op den Dries'

De ‘Brocante op den Dries’ van Beigem is komende zondag aan haar 25ste editie toe. Met 350 standplaatsen, maar liefst 20 keer meer dan tijdens de eerste editie, is de brocante een vaste waarde in de regio. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een goed doel.

17 standjes telde de Brocante op den Dries 25 jaar geleden. Dit jaar zijn het er 350. De antiek-, brocante- en vlooienmarkt begint komende zondag om 10 uur en eindigt om 18 uur.

Oude meubelen, schilderijen, antiek porselein, glaswerk of trendy vintage voorwerpen: dit alles wordt te koop aangeboden op de brocante. Bezoekers kunnen op verschillende plaatsen aan de markt beginnen. Er zijn meerdere parkingstraten rond de markt. De grootste, de Zijpstraat, tussen Beigem Dries en Nieuwenrode, is speciaal voorbehouden voor de marktbezoekers.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de brocante naar een goed doel. Vorig jaar werd 3.000 euro geschonken aan de jeugdwerking van Waterpolo Strombeek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise