In de bloemetjes gezet na 'Marathon des Sables'

Steven Van Campenhout (46) werd na zijn geslaagde ‘Marathon des Sables’ bij zijn thuiskomst uit Marokko uitgebreid in de bloemetjes gezet door fiere vrienden en sympathisanten.

De Humbekenaar slaagde er dan ook in om het exploot tot een goede einde te brengen. Die loopwedstrijd, die verspreid over zes etappes door de woestijn van Marokko gaat, geldt als één van de zwaarst mogelijke beproevingen ter wereld.

Steven Van Campenhout nam om twee redenen deel aan de wedstrijd. Enerzijds wilde de kinesist geld inzamelen voor het woon- en zorgcentrum Eigen Thuis, waar hij mensen met een fysieke beperking helpt revalideren. Anderzijds wilde de 46-jarige Humbekenaar eens ervaren hoe het voelt om fysiek heel diep te gaan en toch te moeten doorzetten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise