Apotheek wordt psychologisch centrum

Katrien Brewaeys (25) en Kim Vandendriessche (26), twee jonge psychologen uit Grimbergen, hebben de voormalige apotheek in de Pastoor Woutersstraat omgebouwd tot hun eigen psychologisch centrum.

De twee kennen elkaar uit de lagere school en nu ze al enkele jaren afgestudeerd zijn, wilden ze graag samen een eigen praktijk beginnen. “We hebben heel wat verbouwingswerken moeten uitvoeren, maar we wilden er graag iets moois van maken”, vertelt Katrien.

In het Psychologisch Centrum Grimbergen kan zowat iedereen terecht. “We begeleiden zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. Ook als volledig gezin kan je bij ons langskomen.” Je kan er terecht voor psychotherapie, psychodiagnostiek, groepstrainingen en studiebegeleiding.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise