Nieuw familiefestival 'Bos Op Stelten'

Na tien edities van de Kinderhoogdag is het Prinsenbos de nieuwe uitvalsbasis voor een sprankelend nieuw familiefestival. Kinderen en hun ouders kunnen op zondag 25 oktober op ontdekking trekken door oude bekende, maar ook verrassend nieuwe verhalen en legendes.

‘Bos Op Stelten’ mikt op gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Ze kunnen samen proeven van magische voorstellingen in openlucht, tal van verrassende animaties voor jong en oud maar ook vele creatieve workshops binnen of buiten.

Zo kan je je een echte ridder voelen in het middeleeuws kampement, meezoeken naar ‘Roodkapje en de Wolf’ in het bos en je uitleven tijdens een heuse ‘heksentocht’. Ook de theatervoorstellingen ‘Veel vijvers en prinsessen’, ‘In de lucht’ of ‘Bzzzttt’ zetten het groene sprookjesbos ongetwijfeld op stelten.

Sommige activiteiten vinden plaats in openlucht, andere krijgen een plekje in het gemeentehuis, de basiliek of het MOT. Er is ook een afsluitende vuurshow. Tickets voor dit familiefestival zijn te koop vanaf vandaag te koop bij Cultuurcentrum Strombeek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise